Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayı geri kaçırmak

Rüyada arabayı geri kaçırmak

Rüyada arabayı geri kaçırmak bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, mal mülk kazanacağına, yokluk çekeceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, herkesin şaşırtılacağına, neşesinin yerine geleceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada arabayı geri kaçırmak gördüyseniz:

  • Siz bir bayansanız, sosyal ilişkileriniz sırasında tanışacağınız bir erkekle hoş bir macera başlatabilirsiniz.

Rüyada arabayı geri kaçırmak dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına işaret eder.

Rüyada kuşun kaçıp geri geldiğini görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, muradın gerçekleşeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabayı geri sürmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, maddi olanaklarının artacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabayı geri görmek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına delalet eder.

Rüyada geri geri araba kullanmak verimin ve bereketin geleceğine, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada arabayı geri geri sürmek ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, işlerin yoluna gideceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabayı geriye görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Rüyada geri giden araba görmek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments