Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaçan ayı görmek

Rüyada kaçan ayı görmek

Rüyada kaçan ayı görmek bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, ana baba duası alınacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına alamet eder.

Rüyada kaçan ayı gördüyseniz:

  • Çalışma şeklinize bağlı kalmalı, seçeneklerinizin farkına varmalısınız.

Rüyada kaçan ayı görmek iş ve zaman kaybına uğrayacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine delalet eder.

Rüyada ayı ve yavrusu görmek yeni kişilerle tanışacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, çok yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayı ve kurt görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ayı yavrusu emzirmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, rakipsiz hale geleceğine işaret eder.

Rüyada siyah ayı yavrusu görmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada sarhoş birini ayıltmak refahının ve varlığının artacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayı patisi görmek sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Rüyada ayı kesmek mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments