Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabuklu yumurta görmek

Rüyada kabuklu yumurta görmek

Rüyada kabuklu yumurta görmek hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabuklu yumurta gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlar yaşasanız da geriye çekilmek yerine sizi kamçılamasını sağlayın.

Rüyada kabuklu çiğ yumurta yemek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, üzüleceğine ve borçlanacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Rüyada beyaz kabuklu yumurta görmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, daha fazla gelire kavuşacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine rivayet eder.

Rüyada kabuklu yumurta yemek büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine inanılır.

Rüyada yumurtanın kabuğunu görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına yorulur.

Rüyada yumurtayı kabuğuyla yemek rahat bir hayat sürüleceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine işaret eder.

Rüyada yumurta kabuğu görmek para yatıracağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Rüyada yumurta kabuğu yemek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, gelirinin sürekli olacağına işaret eder.

Rüyada kabuklu yumurta görmek atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments