Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurtayı kabuğuyla yemek

Rüyada yumurtayı kabuğuyla yemek

Rüyada yumurtayı kabuğuyla yemek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Rüyada yumurtayı kabuğuyla yemek gördüyseniz:

  • Çaba göstermeksizin durumun kendi kendine düzelmesini beklerseniz, zaman kaybı yaşanabilir.

Rüyada kabuklu yumurta yemek maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine inanılır.

Rüyada yumurtayı kabuğuyla yemek çok üzücü olaylar yaşayacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına alamet eder.

Rüyada kabuklu çiğ yumurta yemek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada yumurta kabuğu yemek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yumurtanın kabuğunu görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, başarıdan başarıya koşacağına delalet eder.

Rüyada yumurta kabuğu görmek kısa süreli hastalık yaşamasına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine delalettir.

Rüyada kabuksuz yumurta görmek çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabuklu çiğ yumurta görmek ilerleyeceğine, kalkınacağına, görmediği yerlere gideceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments