Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta kabuğu görmek

Rüyada yumurta kabuğu görmek

Rüyada yumurta kabuğu görmek sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada yumurta kabuğu gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi sunma biçiminizdeki değişikliğin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada yumurtanın kabuğunu görmek sıkıntıya düşüreceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına alamet eder.

Rüyada kabuklu yumurta görmek süzüleceğine, ağlayacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yumurtayı kabuğuyla yemek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine delalet eder.

Rüyada kabuklu yumurta yemek gönlünce bir hayata kavuşacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine alamet eder.

Rüyada kabuklu çiğ yumurta görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, kendisine olan güveninin azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz yumurta kabuğu görmek maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, kafasının rahatlayacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kabuklu yumurta görmek işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına işarettir.

Rüyada yumurta kabuğu soymak yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments