Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabe resmini görmek

Rüyada kabe resmini görmek

Rüyada kabe resmini görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabe resmini gördüyseniz:

  • İfade eksikliği görülebilir.

Rüyada kabe resmi görmek inancının eksileceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, ticaret ehli kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabenin resmini çekmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, şen kahkahalar atacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına inanılır.

Rüyada kabe resmini görmek karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabe resmi çizmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kabenin resmini görmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine yorulur.

Rüyada kadın resmi görmek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine işarettir.

Rüyada kılıç resmi görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, tazeleneceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek resmi görmek yaşamının tadını çıkaracağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments