Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabak ekmek görmek

Rüyada kabak ekmek görmek

Rüyada kabak ekmek görmek rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına yorulur.

Rüyada kabak ekmek gördüyseniz:

  • Yerine getirmeniz gereken işlerde, size yardımcı olması gereken kişilerin sorumluluklarının farkında olmaması sıkıntı yaratabilir.

Rüyada bahçeye kabak ekmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabak tohumu ekmek yeni işler peşinde koşulacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine, gidilecek yönün belirleneceğine inanılır.

Rüyada kabak ekmek görmek güçlendikçe güçleneceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, kalifiye elemanlar arasına gireceğine delalet eder.

Rüyada kabak ekmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına inanılır.

Rüyada kızartma kabağı görmek fakirleşeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada kızarmış kabak görmek rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabak reçeli yemek ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabak tatlısı görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments