Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada izne gittiğini görmek

Rüyada izne gittiğini görmek

Rüyada izne gittiğini görmek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, onları tebrik edeceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, isyan edeceğine, parasal kaygılardan kurtulacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, planların aksayacağına inanılır.

Rüyada izne gittiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda çok yakında olumlu gelişmeler var.

Rüyada kurşun izi görmek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına işaret eder.

Rüyada kedi ayak izi görmek bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına işarettir.

Rüyada yüzünde dikiş izi görmek bunalıma düşeceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada boynunda iz görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine işaret eder.

Rüyada yüzde iz görmek yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına yorulur.

Rüyada ayak izi takip etmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada vucudunda yanık izi görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada hırsızın ayak izlerini görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, herkesin istediği şeye kavuşacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments