Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada izlandaya gitmek

Rüyada izlandaya gitmek

Rüyada izlandaya gitmek deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, sıkıntılarının biteceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada izlandaya gitmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmak hoşunuza gidecek.

Rüyada izlandaya gitmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına yorulur.

Rüyada izmite gitmek işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, sorunların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada izmire gitmek kazancının da garanti ve sabit olacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada iz görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine delalettir.

Rüyada ayı izi görmek insanlarla arasının açılacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada alnında iz görmek çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına delalettir.

Rüyada vucudunda yanık izi görmek edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine yorulur.

Rüyada ruj izi görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments