Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada izine gitmek

Rüyada izine gitmek

Rüyada izine gitmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine alamet eder.

Rüyada izine gitmek gördüyseniz:

  • Belli talepler söz konusu olabilir.

Rüyada izine gitmek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine delalet eder.

Rüyada arabayla izine gitmek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalettir.

Rüyada izin kullanmak maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnındaki bebeğin ayak izini görmek verilen bütün emeklerin heba olacağına, ödeme güçlü çekeceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına rivayet eder.

Rüyada izinsiz bir şey almak bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada izinsiz bir şey yemek ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına işarettir.

Rüyada izin kağıdı görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, başarısının azalacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada patrondan izin almak hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments