Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada izin almak

Rüyada izin almak

Rüyada izin almak yeni bir ilişkiye başlayacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, emeklerinin yarıda kalacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, insanların hayranlığını kazanacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına delalet eder.

Rüyada izin almak gördüyseniz:

  • Sizden daha güçlü kişiler ya da kapasitenizin üzerindeki uğraşlar karşısında mücadele vermek zorunda kalmanız olasıdır.

Rüyada patrondan izin almak sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada izin vermek kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada izinsiz evlenmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada eve izinsiz girmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına rivayet eder.

Rüyada yılanın izini görmek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına alamet eder.

Rüyada izin kullanmak Allah yolunda ilerleyeceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir eve izinsiz girmek kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi ayak izini görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments