Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada izin vermek

Rüyada izin vermek

Rüyada izin vermek hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, borçlarının kalmayacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada izin vermek gördüyseniz:

  • Gerektiği kadar çaba sarf etmeniz durumunda yakın çevrenizden bazı kişilerle sorunları giderebilir veya inatçı bir problemi çözebilirsiniz.

Rüyada arabayla izine gitmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, yardımcı olmayacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada karnındaki bebeğin ayak izini görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, insanlar arasında yüceleceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine inanılır.

Rüyada izine gitmek ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada izinsiz para almak maddi gücünün katlanacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada bir yere izinsiz girmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada izinsiz bir şey almak beğenilen işlere imza atacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına, bazı kaynakların tükeneceğine delalettir.

Rüyada bir eve izinsiz girmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada izin almak zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, uzak bir yola gidileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments