Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyi cin görmek

Rüyada iyi cin görmek

Rüyada iyi cin görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, şansının ve bahtının döneceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada iyi cin gördüyseniz:

  • Planlarınızı sahneye çıkartmaya hazırsınız.

Rüyada iyi cin görmek çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, hayırlı yollara gireceğine delalet eder.

Rüyada iyi huylu cin görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanser olup iyileşmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, geçiminin zorlaşacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada iyi yüzmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada birine iyilik yapmak büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına işaret eder.

Rüyada telefonla iyi haber almak gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada ölen kişiyi iyi görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine işaret eder.

Rüyada hasta bir insanı iyileşmiş görmek anne baba duası alınacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments