Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada itfaiyeyi aramak

Rüyada itfaiyeyi aramak

Rüyada itfaiyeyi aramak kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine işaret eder.

Rüyada itfaiyeyi aramak gördüyseniz:

  • Asıl niyet ya da duygularınızı açıklamanız işinize karışılması anlamına gelebilir.

Rüyada itfaiyeyi aramak sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yangın ve itfaiye görmek hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada itfaiye merdiveni görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada itfaiye arabasına binmek onunla üzülüp, ağlayacağına, para ve makam sahibi olacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına delalet eder.

Rüyada itfaiye çağırmak hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, parasının ve canın güvende olacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada itfaiyeci olmak geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, hak yolundan uzaklaşacağına, dualarına karşılık alacağına yorulur.

Rüyada itfaiye binası görmek ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada itfaiye eri görmek işinin ehli olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments