Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada itfaiyeci olmak

Rüyada itfaiyeci olmak

Rüyada itfaiyeci olmak hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, yeni mekânlara gireceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine işarettir.

Rüyada itfaiyeci olmak gördüyseniz:

  • Geçmişte size faydası dokunmuş kişilere yardımcı olabilir veya borcunuz olan grup veya topluluklara maddi manevi borcunuzu ödeyebilirsiniz.

Rüyada itfaiye arabasına binmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına alamet eder.

Rüyada itfaiye sesi duymak ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine işarettir.

Rüyada itfaiye merdiveni görmek başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, dertlerin sonlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada itfaiye çağırmak elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada itfaiyeci olmak yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına inanılır.

Rüyada itfaiye binası görmek her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, bol bol moral depolanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yangın ve itfaiye görmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada itfaiye eri görmek kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments