Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada itfaiye binası görmek

Rüyada itfaiye binası görmek

Rüyada itfaiye binası görmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada itfaiye binası gördüyseniz:

  • Sizi anlamsız tartışmaların içine sokmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada itfaiye binası görmek kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada itfaiye merdiveni görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada itfaiyeyi aramak kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada itfaiye arabasına binmek moral bulacağına, hafifleyeceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine inanılır.

Rüyada itfaiye eri görmek müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine rivayet eder.

Rüyada itfaiyeci olmak kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına delalet eder.

Rüyada yangın ve itfaiye görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada itfaiye sesi duymak tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments