Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini işerken görmek

Rüyada birini işerken görmek

Rüyada birini işerken görmek işlerinin yaver gideceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, yeni hobiler edinileceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına delalettir.

Rüyada birini işerken gördüyseniz:

  • Münakaşalarınızın başlıca sebebi, yakın akrabalarınızla ilgili bazı olumsuz gelişmelerin getirdiği can sıkıntıları olabilir.

Rüyada iş yemeğine gitmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine delalet eder.

Rüyada işyerinde yatak görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, manevi olarak hasar alınacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına rivayet eder.

Rüyada işyerini yakmak işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada iş yerinin yandığını görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada başka birinin işe girdiğini görmek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine inanılır.

Rüyada yeni bir işe girmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada iş aramak iç huzurunun yerinde olacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada işyeri temizlemek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, insanlarla arasının açılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments