Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istiğfar getirmek

Rüyada istiğfar getirmek

Rüyada istiğfar getirmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine rivayet eder.

Rüyada istiğfar getirmek gördüyseniz:

  • Belli konuları kolaylaştırmak istiyorsunuz.

Rüyada tövbe istiğfar getirmek yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada istiğfar getirmek aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine inanılır.

Rüyada tövbe istiğfar etmek gergin olacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada istiğfar etmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, pek çok olumlu gelişmelere, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada istiğfar okumak hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada istiğfar çekmek uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, bazı kayıplar olabileceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına alamet eder.

Rüyada bebek dunyaya getirmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın getirmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments