Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istiğfar etmek

Rüyada istiğfar etmek

Rüyada istiğfar etmek karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, iftiraya uğrayacağına, yeni işlerin geleceğine, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada istiğfar etmek gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda yıpranmamak veya kendinizi korumak için, önemli bir ilişkinizde yeniden yapılandırma süreci ihtiyacı doğabilir.

Rüyada tövbe istiğfar getirmek rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada istiğfar etmek kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada istiğfar okumak sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına işaret eder.

Rüyada istiğfar getirmek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, zor durumda bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada istiğfar çekmek işindeki verimliliğinin düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada tövbe istiğfar etmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, her nimetin lezzetine varacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments