Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istiğfar çekmek

Rüyada istiğfar çekmek

Rüyada istiğfar çekmek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada istiğfar çekmek gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınızda bazı planlar yapmanız mümkündür.

Rüyada istiğfar çekmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada istiğfar getirmek kendisi için isabetli adımlar atacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tövbe istiğfar etmek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine yorulur.

Rüyada tövbe istiğfar getirmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada istiğfar etmek maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına inanılır.

Rüyada istiğfar okumak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasına sürme çekmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada saça fön çekmek kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments