Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istibra yapmak

Rüyada istibra yapmak

Rüyada istibra yapmak hayatını ailesine adayacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada istibra yapmak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı faal olarak kullanmanız, daha fazla sosyalleşmeniz ya da aşk hayatınıza zaman ayırmanız hayatınıza renk getirebilir.

Rüyada istanbula yolculuk yapmak kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine delalettir.

Rüyada istibra yapmak işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, hem de işinde söz sahibi olacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada istenmeyen evlilik yapmak korkularından kurtulacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, huzura kavuşacağına yorulur.

Rüyada banyo yapmak isteyip yapamamak kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına inanılır.

Rüyada alper ismini duymak tekin olmayan işlere girileceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada erkek ismi duymak iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, makamından olacağına, müjdeli haberler alacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunun ismini görmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına delalet eder.

Rüyada bekar birinin istendiğini görmek malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, onurlu bir yaşam süreceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments