Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istanbula yolculuk yapmak

Rüyada istanbula yolculuk yapmak

Rüyada istanbula yolculuk yapmak günden güne daha artan başarılar kazanacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, rahatın ve konforun geleceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına rivayet eder.

Rüyada istanbula yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Oturup, bekleyip uymakta zaman kaybetmemelisiniz.

Rüyada istanbula yolculuk yapmak sorunlarının günden güne artacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, koyu sohbetler edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz üstünde yolculuk yapmak ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, mülkiyetinin de artacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına alamet eder.

Rüyada kamyonla yolculuk yapmak sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşiyle yolculuk yapmak hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada otomobille yolculuk yapmak nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, çevresinin genişleyeceğine delalettir.

Rüyada karlı havada yolculuk yapmak kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine işaret eder.

Rüyada cumhurbaşkanıyla yolculuk yapmak kısmetinin hep açık olacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyle yolculuk yapmak insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments