Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakının işten çıkarıldığını görmek

Rüyada yakının işten çıkarıldığını görmek

Rüyada yakının işten çıkarıldığını görmek verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, zor zamanların biteceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada yakının işten çıkarıldığını gördüyseniz:

  • Ani patlamalar yolunda giden ilişkilerinize zarar verebilir.

Rüyada yakının işten çıkarıldığını görmek bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, çirkin bir iş yapmaya, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına işaret eder.

Rüyada bir arkadaşının işten çıkarıldığını görmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunun işten çıkarıldığını görmek kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada müdürünün işten çıkarıldığını görmek canının kıymetini bileceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına alamet eder.

Rüyada patron tarafından işten çıkarılmak borçların hafifleyeceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir başkasının işten çıkarıldığını görmek eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşlarının işten çıkarıldığını görmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada patronun işten çıkardığını görmek prestij kaybı yaşayacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments