Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işte terfi etmek

Rüyada işte terfi etmek

Rüyada işte terfi etmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, çok yorulacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada işte terfi etmek gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerden yeni teklifler ya da öneriler alabilirsiniz.

Rüyada işte terfi almak sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada işte terfi etmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada müdürlüğe terfi etmek insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, hak yolunu bulacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına delalet etmektedir.

Rüyada terfi edilmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin terfi ettiğini görmek onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine işaret eder.

Rüyada terfi etmediğini görmek mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine delalettir.

Rüyada işyerinde terfi almak kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada işinde terfi ettiğini görmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments