Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıssız yer görmek

Rüyada ıssız yer görmek

Rüyada ıssız yer görmek yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine rivayet eder.

Rüyada ıssız yer gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket etmemelisiniz.

Rüyada ıssız bir yere gitmek zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ıssız yer görmek değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına yorulur.

Rüyada ıssız bir yer görmek hatalı yollara sapılacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ıssız sokak görmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini ıssız bir yerde görmek karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, zenginlik kazanacağına işarettir.

Rüyada ıssız orman görmek yaşanan bütün sorunların biteceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ıssız ev görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına rivayet eder.

Rüyada ıssız adaya düşmek mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments