Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıssız bir yer görmek

Rüyada ıssız bir yer görmek

Rüyada ıssız bir yer görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ıssız bir yer gördüyseniz:

  • Eğer, süregelen bir ilişkiniz varsa eşinizle aranız açılabilir.

Rüyada ıssız yer görmek bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, esenliği bulacağına tabir olunur.

Rüyada ıssız bir yer görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına tabir olunur.

Rüyada ıssız bir yere gitmek müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada ıssız bir yerde ev görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada ıssız yol görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıssız bir yerde olmak yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada ıssız ada görmek aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, onu cesaretlendireceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ıssız ev görmek hem çok mutlu olacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments