Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıssız ada görmek

Rüyada ıssız ada görmek

Rüyada ıssız ada görmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada ıssız ada gördüyseniz:

  • Daha fazla para kazanabileceğiniz, parayı nasıl yöneteceğinizi öğrenebileceğiniz, gelirlerinizi artırmanın yeni yollarını aramaya, önemsemediğiniz şeylere değer vermeye başlayabileceğiniz bir yıldasınız.

Rüyada ıssız ada görmek olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıssız adaya düşmek yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada ıssız bir yere gitmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ıssız bir yerde olmak kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına yorulur.

Rüyada ıssız ev görmek başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına alamet eder.

Rüyada ıssız bir yer görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ıssız orman görmek gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada ıssız görmek gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments