Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslık çalmak

Rüyada ıslık çalmak

Rüyada ıslık çalmak işlerlik kazanıp insanla dolacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, darlığa düşmeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına rivayet eder.

Rüyada ıslık çalmak gördüyseniz:

  • Size oldukça yakın bir dostunuz ile birlikte yeni bazı atılımlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada ıslık çaldığını görmek yapayalnız ve kötü hissedeceğine, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada ıslık çalmak ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, strese gireceğine, gergin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıslık çalan birini görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine inanılır.

Rüyada ıslık sesi duymak sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada ıslık çalmaya çalışmak yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada camiden ayakkabı çalmak sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına delalettir.

Rüyada cebinden para çaldırmak eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, kazancın yetmez olacağına delalet eder.

Rüyada yumurta çalmak duygularını açığa vuracağına, malından ve parasından ziyan edeceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments