Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işlem çözmek

Rüyada işlem çözmek

Rüyada işlem çözmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada işlem çözmek gördüyseniz:

  • Sizden istenenleri yerine getirerek destek bulabilirsiniz.

Rüyada işlem çözmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada işlemeli bez görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, kısmetlerinin bol olacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine delalettir.

Rüyada işlemeli masa örtüsü görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine delalettir.

Rüyada işlemeli sandık görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine rivayet eder.

Rüyada işlemeli örtü görmek istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına inanılır.

Rüyada işlemeli yatak örtüsü görmek eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına delalet eder.

Rüyada nikah işlemleri yapmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada işlemeli kapı görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments