Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işini değiştirmek

Rüyada işini değiştirmek

Rüyada işini değiştirmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, zorlukların giderileceğine, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada işini değiştirmek gördüyseniz:

  • Zor bir karar almanız gerekebilir.

Rüyada işyerinde eşyaların yerini değiştirmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iş değiştirdiğini görmek rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada işyerini değiştirmek iş değişikliğine gidileceğine, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine delalet eder.

Rüyada birinin iş değiştirdiğini görmek uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine inanılır.

Rüyada eşinin iş değiştirdiğini görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, yeni bir hayat kurulacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada işyerinde masa değiştirmek yönetici olacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada işyerinin değiştiğini görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada işyerini değiştirdiğini görmek hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments