Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işyerinin değiştiğini görmek

Rüyada işyerinin değiştiğini görmek

Rüyada işyerinin değiştiğini görmek sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, işlerin hafifleyeceğine, yanlış adımlar atacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada işyerinin değiştiğini gördüyseniz:

  • Gereksi gösteriş için büyük harcamalar yapabilirler.

Rüyada işyerini değiştirdiğini görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada işyerinde bölüm değiştirmek aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada işyerinde yer değiştirmek işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada birinin iş değiştirdiğini görmek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin iş değiştirdiğini görmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, işlerin büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada işini değiştirmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, ister istemez başının belaya gireceğine işarettir.

Rüyada işyeri odasının değiştiğini görmek hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, büyük başarılara kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada işyerinde eşyaların yerini değiştirmek sadece makamının değil kazancının da artacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments