Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iş değiştirdiğini görmek

Rüyada iş değiştirdiğini görmek

Rüyada iş değiştirdiğini görmek kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada iş değiştirdiğini gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Rüyada işyerini değiştirmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına delalet eder.

Rüyada işyerinde masa değiştirmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, adını aklamayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin iş değiştirdiğini görmek günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada iş değiştirdiğini görmek yeni bir hayata başlayacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin iş değiştirdiğini görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine delalettir.

Rüyada işini değiştirdiğini görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, rızkının sonsuz olacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının iş değiştirdiğini görmek rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine alamet eder.

Rüyada işyerinde eşyaların yerini değiştirmek gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments