Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışıltılı su görmek

Rüyada ışıltılı su görmek

Rüyada ışıltılı su görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada ışıltılı su gördüyseniz:

  • Hukuki, finansal veya sağlıkla ilgili evrakları tekrar gözden geçirmeniz ilginç şeyler bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada ışıltılı su görmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, asla yüksünmeyeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada ışıltılı taşlar görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada ışıltılı deniz görmek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine tabir olunur.

Rüyada ışıltılı ayakkabı görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada ışıltılı elbise giymek kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ışıltı görmek karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde ışıltı görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada ölü üzerine su dökmek kolaylıklara kavuşacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments