Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışıltı görmek

Rüyada ışıltı görmek

Rüyada ışıltı görmek rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, işlerin ters gideceğine, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, onlara galip geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ışıltı gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular tekrar hassaslaşabilir.

Rüyada ışıltılı ayakkabı görmek aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına delalettir.

Rüyada ışıltılı su görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ışıltılı deniz görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada ışıltı görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine tabir olunur.

Rüyada ışıltılı taşlar görmek bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına tabir olunur.

Rüyada ışıltılı elbise giymek moral ve sermaye kaybedeceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünde ışıltı görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments