Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışık patlaması görmek

Rüyada ışık patlaması görmek

Rüyada ışık patlaması görmek başarıyla geleceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine işarettir.

Rüyada ışık patlaması gördüyseniz:

  • Parasal açılardan da şanslısınız.

Rüyada ışık patlaması görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada volkan patlaması görmek maddi gücünün katlanacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Rüyada ateş patlaması görmek malında azalmaya, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına yorulur.

Rüyada kızlık zarının patlaması görmek neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, haksızlıklara uğranılacağına yorulur.

Rüyada güneşin patlamasını görmek büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına inanılır.

Rüyada yüzünde sivilce patlatmak kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın lastiğini patlamış görmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada geminin patlamasını görmek ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, zorlukların yaşanacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments