Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nikah imza atmak

Rüyada nikah imza atmak

Rüyada nikah imza atmak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, tecrübe sahibi olacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada nikah imza atmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir yanlış yapmak üzeresiniz.

Rüyada nikah imzası atmak sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine inanılır.

Rüyada nikah için imza atmak işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada nikah imza atmak rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına rivayet eder.

Rüyada nikah masasında imza atmak içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evlilik için imza atmak hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada başkasının yerine imza atmak insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, çok rahat bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada boş kağıda imza atmak samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada imza atmak sevilen bir kişi olunacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments