Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iş arkadaşıyla kavga etmek

Rüyada iş arkadaşıyla kavga etmek

Rüyada iş arkadaşıyla kavga etmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada iş arkadaşıyla kavga etmek gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz kimselere karşı büyük bir üstünlük sağlayabilirsiniz.

Rüyada iş arkadaşla kavga etmek buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına işaret eder.

Rüyada iş arkadaşıyla kavga etmek rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, mutlu günler yaşanacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına inanılır.

Rüyada iş arkadaşlarıyla kavga etmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, onlara sanat öğreteceğine, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına inanılır.

Rüyada işyerinde kavga etmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına delalet eder.

Rüyada işyerinde kavga görmek elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada işyerinde kavga ettiğini görmek her istediğini elde edeceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına inanılır.

Rüyada iş arkadaşının işten ayrıldığını görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada bayan iş arkadaşını görmek vefalı bir insan olacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments