Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aç hayvan görmek

Rüyada aç hayvan görmek

Rüyada aç hayvan görmek hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, sağlığının bozulacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada aç hayvan gördüyseniz:

  • Belli plan, düzenleme veya aktiviteler başlıklarında köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz.

Rüyada hayvanı aç bırakmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine işaret eder.

Rüyada aç hayvan görmek tatsız durumların yaşanacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına işaret etmektedir.

Rüyada hayvanları aç görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada aç hayvan beslemek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, sorunların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada hayvanları aç bırakmak hayat standartlarının yüksek olacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine işarettir.

Rüyada güneş açtığını görmek hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine işaret eder.

Rüyada aç köpekler görmek sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına yorulur.

Rüyada kızının hamur açtığını görmek çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments