Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada irin sıkmak

Rüyada irin sıkmak

Rüyada irin sıkmak iş hayatındaki başarılarının artacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, şansının bir ömür yaver gideceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada irin sıkmak gördüyseniz:

  • Kazanacaklarınıza odaklanıp ilerlenmesi gereken konularda asla hız azaltmamalısınız.

Rüyada irin sıkmak kasasının ağırlaşacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz irin sıkmak mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada vücuttan irin sıkmak onu uyaracağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine alamet eder.

Rüyada vücuttan irin aktığını görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, yüzünün her daim güleceğine inanılır.

Rüyada bacakta irin görmek kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada vücudundan irin görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kan irin görmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına delalettir.

Rüyada irin akması görmek horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments