Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşa misafir olmak

Rüyada arkadaşa misafir olmak

Rüyada arkadaşa misafir olmak kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, sıkıntılarının daha da artacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşa misafir olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size reddedemeyeceğiniz tekliflerle gelebilirler.

Rüyada arkadaşının misafirliğe geldiğini görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşa misafir olmak yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarını misafir etmek sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşa misafirliğe gitmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, işsiz ise işe gireceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını misafir etmek yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşına misafirliğe gitmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada başkasının evinde misafir ağırlamak kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına inanılır.

Rüyada bebekli misafir görmek endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, geçim derdinin olmayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments