Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipek eşarp almak

Rüyada ipek eşarp almak

Rüyada ipek eşarp almak sağlığın bozulacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ipek eşarp almak gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki insanların ya da gelişme gösteren olayların sabrınızı zorlayacak dereceye gelmesi sizi sıkıyor, baskı altında gibisiniz.

Rüyada ipek eşarp takmak zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine işaret eder.

Rüyada ipek eşarp almak maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, problemlerinin çözüleceğine, önemli atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada ipek eşarp görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, çok zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı ipek eşarp görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine delalettir.

Rüyada kırmızı ipek elbise giymek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına tabir olunur.

Rüyada ipek böceği yemek kolay ve zevkli hale geleceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ipek çarşaf görmek kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına yorulur.

Rüyada yeşil ipek görmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, çok kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments