Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı ip yumağı görmek

Rüyada sarı ip yumağı görmek

Rüyada sarı ip yumağı görmek eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine yorulur.

Rüyada sarı ip yumağı gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren herhangi bir konuda etkisi olabilecek kişileri etkilemek istiyorsanız daha gayretli olmanız gerekiyor.

Rüyada sarı ip yumağı görmek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada renkli yumak ip görmek halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, masrafların altında kalacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi ip yumağı görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına işaret eder.

Rüyada renkli ip yumağı görmek işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada yeşil ip yumağı görmek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah ip yumağı görmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ipi yumak yapmak elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine yorulur.

Rüyada yün ip yumağı görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments