Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yumak ip görmek

Rüyada bir yumak ip görmek

Rüyada bir yumak ip görmek zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına, elindeki malların gideceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yumak ip gördüyseniz:

  • Boşa para harcamak sevdiğiniz kişiyle aranızda sorun yaratabilir.

Rüyada renkli ip yumağı görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına, hanesinin bollukla dolacağına tabir olunur.

Rüyada ip yumakları görmek içinin rahat edeceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, büyük bir servete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil ip yumağı görmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine inanılır.

Rüyada siyah ip yumağı görmek sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına delalettir.

Rüyada örgü ipi yumağı görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, malında zulüm meydana gelmesine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine işarettir.

Rüyada yün ip yumağı görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına yorulur.

Rüyada renkli yumak ip görmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz ip yumağı görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments