Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insanları küçük görmek

Rüyada insanları küçük görmek

Rüyada insanları küçük görmek korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, çok büyük bir işe girileceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, başarılarının devamının geleceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine inanılır.

Rüyada insanları küçük gördüyseniz:

  • Bazı planlarınıza sadık kalmanız zor olabilir veya planlarda değişiklik yapmak gerekebilir.

Rüyada bir insanın küçüklüğünü görmek eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, verilen emeğin boşa gideceğine, kötü günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük bir insanı küçük görmek kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine alamet eder.

Rüyada büyük insanı küçük görmek her geçen gün başarılarının artacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, nitelik ve farklılık geleceğine rivayet eder.

Rüyada küçük insan görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada insanları küçük görmek kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada insanın küçüklüğünü görmek zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, yeni bir iş bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir insanı küçük görmek daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük havuzda yüzmek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments