Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaş kavga etmek

Rüyada arkadaş kavga etmek

Rüyada arkadaş kavga etmek alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaş kavga etmek gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, düzenlemeler veya kişiler sizi kısıtlıyor olabilir ya da kısıtlayabilir.

Rüyada kavga ettiğin arkadaşını görmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine delalet eder.

Rüyada bir arkadaşın kavga ettiğini görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine işarettir.

Rüyada ev arkadaşıyla kavga etmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada en sevdiğin arkadaşla kavga etmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına yorulur.

Rüyada en iyi arkadaşla kavga etmek büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına yorulur.

Rüyada iş arkadaşıyla kavga etmek maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşıyla kavga ettiğini görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kavga ederken görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments