Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insana secde etmek

Rüyada insana secde etmek

Rüyada insana secde etmek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine delalet eder.

Rüyada insana secde etmek gördüyseniz:

  • Söylenenleri kişisel veya olumsuz algılamamanız da fayda var.

Rüyada insanların secde ettiğini görmek anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada insana secde etmek yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine alamet eder.

Rüyada secdeye gitmek hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada secdeye kapanıp ağlamak sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada secdeye kapanmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine tabir olunur.

Rüyada sehiv secdesi yapmak bekârlığına da veda edeceğine, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada secde suresini görmek insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada secde eden birini görmek rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments