Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inşaattan geçmek

Rüyada inşaattan geçmek

Rüyada inşaattan geçmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada inşaattan geçmek gördüyseniz:

  • Bir yerleri, bir işi ya da bir insanı terk etme, başını alıp gitme arzuları duymanız olasıdır.

Rüyada inşaattan geçmek ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada inşaat kepçesi görmek sevdiğini söyleyeceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada inşaat temeli atmak çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine tabir olunur.

Rüyada kendini inşaatta görmek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada inşaatla uğraşmak mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, hayırlı işlere girileceğine delalettir.

Rüyada inşaatı bitmiş ev görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada inşaat enkazı görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına işaret eder.

Rüyada inşaat içinde gezmek ele güne muhtaç olacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments