Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inşaattan atlamak

Rüyada inşaattan atlamak

Rüyada inşaattan atlamak işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına yorulur.

Rüyada inşaattan atlamak gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi başarabilir konumdasınız.

Rüyada inşaattan atlamak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada inşaattan atladığını görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada inşaat yeri görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine tabir olunur.

Rüyada inşaat demiri almak mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada inşaatın içine girmek vefa göstereceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev inşaatı yapmak işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada inşaat tahtası görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada köprü inşaatı görmek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, gözyaşı döküleceğine, dik durmaya çalışacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments