Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inşaat tahtası görmek

Rüyada inşaat tahtası görmek

Rüyada inşaat tahtası görmek kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine yorulur.

Rüyada inşaat tahtası gördüyseniz:

  • Sabrınızı kaybetmeden sorunlarınızı sakince anlatabilirseniz sonunda istediğinizi elde edebilirsiniz.

Rüyada tahtadan inşaat görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada inşaat tahtası görmek sorunların günden güne azalacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada inşaata çıkmak malının da eksilmeyeceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada yeni inşaat halinde ev görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada okul inşaatı görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, yeni şeyler keşfedeceğine, hastalığın biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köprü inşaatı görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada yüksek inşaatlar görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada yol inşaatı görmek yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments