Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inşaatta yürümek

Rüyada inşaatta yürümek

Rüyada inşaatta yürümek yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, sebep olacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, büyük kazanç elde edeceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine işarettir.

Rüyada inşaatta yürümek gördüyseniz:

  • Tutulmaların etkileri aynen sürüyor.

Rüyada inşaatta yürümek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada inşaatın bittiğini görmek rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına delalet eder.

Rüyada inşaatın yıkılmasını görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, işlerin kara geçeceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına yorulur.

Rüyada inşaat yıkmak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada çok inşaat görmek huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada inşaati görmek kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, hayırlı adımlar atacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bitmiş inşaat görmek hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına alamet etmektedir.

Rüyada inşaata düşmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments